Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Κι όμως φορέσαμε τα ανοιξιάτικά μας!

                                                  harvestangelsprod

     Μπορεί να κάνει κρύο, παγωνιά και βροχές όμως εμάς δεν μας απασχολεί καθόλου. ΜΑΡΤΙΟΣ δεν λέει το ημερολόγιο; Ε, τέρμα! Είναι Άνοιξη ;). Και ως εκ τούτου, πάρτε και μια  ιδέα από την ανοιξιάτικη τάξη μας.

                   P3010294  P3010297
        P3020305  P3020306  P3020307
P3020299P3020298 Το στόλισμα των πινακίδων περιμετρικά (εμείς εδώ, δεν το συνηθίζουμε τόσο) το έμαθα (και το εξέλιξα:) στην Κύπρο  όπου έτυχε να δουλέψω για 2 υπέροχα χρόνια. Φιλιά στην Κύπρο που την λατρεύω και στους συναδέλφους εκεί που κάνουν φοβερή δουλειά.
Ο στολισμός της τάξης (γενικά, αλλά κυρίως) ανα εποχές θεωρώ πως είναι βασικό κομμάτι της δουλειάς μας για να αντιληφθούν τα παιδιά την εναλλαγή των εποχών. Άλλωστε μία όμορφη τάξη σου αλλάζει τη διάθεση. Μερικές φορές σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που μπορώ να διακοσμώ όπως θέλω εγώ το χώρο της δουλειάς μου. Ειλικρινά ρε παιδιά, ποιός άλλος εργαζόμενος έχει αυτή την πολυτέλεια:). Και, μάλιστα με τόσα χρώματα!!
Τώρα θα μου πείτε “δεν πιάνει το χέρι μου”. “Δικαιολογία”, θα σας απαντήσω. Γιατί πολύ απλά δεν  χρειάζετε να πιάνει το χέρι σου όταν έχεις τον υπολογιστή . Ανοίξτε το Word (του Office ή του δωρεάν OpenOffice) και επικολλήστε όσα γραφικά θέλετε και σας αρέσουν. Λουλούδια, πεταλούδες, ζουζούνια τα πάντα θα τα βρείτε εδώ μέσα. Εκτυπώστε τα σε ένα χαρτονάκι, πλαστικοποιήστε τα και διακοσμήστε τις πινακίδες, τα παράθυρα, τους τοίχους. Τα φωτοτυπάδικα μεγενθύνουν τα πάντα όσο θέλετε, αν χρειάζεστε κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος.
Φυσικά μπορείτε πάντα να τα φτιάξετε μαζί με τα παιδιά (χειροποίητα)- ακόμα καλύτερα:).
Για όσους δεν ξέρουν πώς να βρούν γραφικά πατήστε στο λουλουδάκι για να κατεβάσετε ένα αρχείο που περιέχει αρκετά.
3521273598_fbe90e33e8_o

Φιλιά πολλά και σήμερα και Keep walking xxx:).