Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μάσκες angry birds

        Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν, κυρίως γιατί το έχουν παίξει στο κινητό των γονιών τους το παιχνίδι angry birds. Πρόκειται για μια παρέα από θυμωμένα πουλιά τα οποία προσπαθούν με τη βοήθεια μιας σφεντόνας να γκρεμίσουν χαρτόκουτα/ ξυλόκουτα/ τούβλα κτλ. ώστε να κερδίσουν όσο το δυνατό περισσότερους πόντους. Μπορείτε να το δοκιμάστε online εδώ;).

Έτσι και εμείς φτιάξαμε σήμερα μάσκες angry birds (τα πατρόν είναι δικά μου γι’ αυτό δεν είναι τελείως ίσια),

σάρωση0048 σάρωση0049 σάρωση0050 σάρωση0051

Και ωραία τώρα που φτιάξαμε τις μάσκες τι;;;;  Ώρα για παιχνίδι!!!

Μερικές κούτες με αυτοκόλλητα για να σηματοδοτούν την αξία της κάθε μίας, τα angry birds της τάξης χωρισμένα σε δύο ομάδες, μερικά στρωματάκια πίσω από τις κούτες για να πέφτουμε στα μαλακά και …

έτοιμοι;;;;                                                                 Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!

IMG_2205IMG_2207

 IMG_2219

IMG_2221

Οι κούτες που έπεφταν πάνω στα στρώματα ήταν οι κερδισμένοι πόντοι. Το παιδί που έπεφτε μετρούσε τα αυτοκόλλητα της κάθε κούτας και τα σημείωνε στον πίνακα, στη στήλη της ομάδας του.

IMG_2212 IMG_2211

IMG_2216Τρελά κέφια που συνεχίστηκαν και στο διάλειμμα, γιατί τα πουλάκια μου δεν είχαν ξεθυμάνει ακόμα;).

Μετά για να ηρεμήσουμε ακούσαμε και αρχίσαμε να μαθαίνουμε το “Μαγισσάκι” του Ελύτη με την υπέροχη φωνή της Νένας Βενετσάνου. Και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην ζητήσουμε και εμείς από το μαγισσάκι χάρες για μάγια. Λοιπόν μαγισσάκι αν μας ακους:

Θα θέλαμε να γίνουμε μπαλαρίνες, πριγκίπισσες, αόρατοι, ποδοσφαιριστές, ιππότες και για σπέσιαλ μαγικό ζητάμε την εξαφάνιση μιας αδερφής , γιατί μας ταλαιπωρεί πολύ!:)

Καλή εβδομάδα πουλάκια μου, Keep walking;)