Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Βόλτα στην Κέρκυρα

                  Τελείωσε και η γιορτή. Και μπορεί επίσημα τα σχολεία να μην έκλεισαν, όμως, για όλους (εκπαιδευτικούς και κυρίως μαθητές) η υπόθεση “σχολική χρονιά” για φέτος έλαβε τέλος.
Και όταν έχεις την αίσθηση οτι υπάρχει αργία εν όψη και ακόμα περισσότερο οτι η δουλειά τελειώνει σε δέκα ημέρες αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου με άλλο μάτι. Ξαφνικά γίνονται όλα όμορφα. Απολαμβάνεις τη φύση, τις λεπτομέρειες των αντικειμένων, τα πρόσωπα και τις κινήσεις των ανθρώπων ακόμα και αν τα έχεις δει χιλιάδες φορές. Η έλλειψη άγχους κάνει ξαφνικά τα πάντα να έχουν νόημα.
Κάπως έτσι αισθάνθηκα στη σημερινή βόλτα. Το φως της Κέρκυρας ήταν υπέροχο, ο ουρανός πεντακάθαρος και η θάλασσα να την πιείς στο ποτήρι.

Στιγμιότυπα:

       P6110903              P6110904
όλα ξεκινήσανε με επίσκεψη (υποχρεωτική;) στην παιδική χαρά, όπου μάθαμε οτι στη ζωή θα πρέπει να παλέψεις για να πας ψηλάΓελαστούλης.



                                   P6110911
                           
  


P6110937

                

P6110940  




        P6110936  Και φυσικά σαν γνήσιοι Έλληνες απολαύσαμε τα καλούδια της θάλασσάς μας που ήταν πεντανόστιμα (διαισθάνομαι σιελόρροια;).
                        

Παράλληλα κάναμε και μια γρήγορη ενημέρωση σχετική με τα περιστέρια και το βίο τους μια και το επέβαλε ο καταιγισμός των ερωτήσεων από το “μπορμπόνι” μου. Ιδού και μια από (τις πάρα πολλές – άντε να τις σβήνω πάλι) φωτογραφίες που τράβηξε του πτηνού-μοντέλου.



                                      P6110923














          
Κeep walking παίδες:)