Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η μάχη ξεκίνησε. Τελείωσαν τα αστεία.


           Υπάρχουν άνθρωποι που αντιστέκονται σε κάθε επίπεδο σε αυτή τη χώρα. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και για άλλη μια φορά στην ιστορία της βρίσκεται να παλεύει μόνη. Μια μικρή ξύλινη βάρκα μέσα σε έναν εχθρικό ωκεανό. Ποιόν περιμένουμε να τη σώσει; 


Απλά δείτε:






Οι άνθρωποι στην Ευρώπη θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα λεφτά που τους ζητάνε να πληρώσουν για την Ελλάδα δεν πηγαίνουν στους Έλληνες, αλλά σε ένα χρέος που δεν δημιούργησε ΠΟΤΕ ο ελληνικός λαός αλλά οι τράπεζες μαζί με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις της Ελλάδας. Είμαστε από την ίδια μεριά σε αυτή τη μάχη. Όχι απέναντι.
Και αυτό το λέω γιατί ακούω πολλές περιπτώσεις Ελλήνων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και οι άνθρωποι τους αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση. Ψάξτε τον εχθρό αλλού φίλοι μου.  Ενημερωθείτε, αλλά κάντε το χωρίς κομματικές ταμπέλες.


Mark Twain said :“It's no wonder that truth is stranger than fiction. Fiction has to make sense.” Well, if what they’ re telling you is making sense to you, then please think twice. Cause this is not the time for wrong conclusions.



Keep walking xxx