Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Περί βραβείων…

         Το λοιπόν, κατά καιρούς πολλά κοριτσούδια, μπλογκοσυνάδελφοι, έχουν προσφέρει στα Προσχολικά υπέροχα βραβειάκια τα οποία μέχρι να αποφασίσω να πάω να τα πάρω έχουν κάνει δυο τρεις γύρες στον μπλογκοπλανήτη και μαντέψτε!…δεν έχω σε ποιόν να τα δώσω! Λοιπόν, το βραβειάκι της Κικής έχει ένα πλεονέκτημα. Μπορείς να το δώσεις και αλλού. Θα σας πω, λοιπόν, 11 άχρηστες πληροφορίες για τον εαυτό μου και μετά θα σας προτρέψω να επισκεφτείτε άτομα που γουστάρω στην μπλογκόσφαιρα.

1) Ξεχνάω. Αργά και βασανιστικά οδηγούμαι προς υποψηφιότητα στο Silver Alert.

2) You tube και ξερό ψωμί.

3) Σκέφτομαι ακόμα και στον ύπνο. Ξυπνάω πριν από τις κότες χωρίς ξυπνητήρι και κατά της 8 το βραδάκι με δυσκολία θυμάμαι πώς με λένε από τη νύστα.

4) Χρειάζομαι  επαναφόρτιση μετά τη δουλειά. Που σημαίνει ότι αν μπορώ (πράγμα δύσκολο γιατί έχω και το Μπορμπόνι) αποφεύγω την επαφή με παιδιά. Φαίνεται, όμως, πως οι άνθρωποι θεωρούν τη δουλειά μας σαν αυτή του κωμικού ηθοποιού. Μια μόνιμη φυσική κατάσταση στην οποία υποχρεούσαι να βρίσκεσαι επί 24ώρου.

5) Δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα χτυπήσω ακόμα και κάποιον που μου επιτίθεται. Όμως το σώμα μου θα μπορούσε άνετα να λειτουργήσει αναρχοαυτόνομα σε δύο περιπτώσεις: κακοποίησης παιδιού και ζώου.

6) Λατρεύω ότι έχει σχέση με make up και βερνίκια νυχιών.

7) Τhe Sims Freeplay, παιχνιδάκι που ζει μαζί μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες;)

8) Βλέπω Σουλεϊμάν γιατί μ’ αρέσει. Επίσης δεν έχω τίποτα με τους Τούρκους. Άκουσα δε  και το άλλο αστείο. Πολλοί γονείς λέει δεν βάζουν το σήριαλ στο σπίτι να παίζει για να μην ακούνε τα παιδιά τους τούρκικα! Καλέ, εδώ σε λίγο θα πληρώνετε για να μαθαίνουν ελληνικά στα σχολεία. Αυτό σας το ‘πε κανείς; Άσε δε, που πληρώνετε με υπερηφάνεια ένα σκασμό λεφτά για να μάθουν να μιλάνε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και στο τέλος δεν ξέρουν να συντάξουν στα ελληνικά ούτε μια πρόταση. Οι Εγγλέζοι δηλαδη ιστορικά με την Ελλάδα υπήρξαν κύριοι; Ρε παιδιά και λίγο σοβαρότης!

9) Δεν καταπιέζω και δεν μπορώ να με καταπιέζουν.

10) Όταν επιλέγω λογοτεχνικά βιβλία, συνήθως φροντίζω να  περιλαμβάνουν ηθογραφικά στοιχεία των Ελλήνων της Μικρά Aσίας.

11) Σχεδόν πάντα στον γραπτό λόγο μπερδεύω το ‘φ” με το “θ” (θα ζήσω γιατρέ μου;)

Επειδή τα κορίτσια μου (τις συναδέλφους ντε) μπορείτε να τις δείτε όλες δεξιά στη στήλη με τις σελίδες τους, και αν δεν το έχετε κάνει να πάτε ΤΩΡΑ (ακόμα;) να ρίξετε μια ματιά στις υπέροχες δουλειές που κάνουν με τα παιδιά μας, θα δώσω τα τζαμπα-βραβεία μου σε μπλογκ ενδιαφέροντα για τα δικά μου γούστα:

X-PSILIKATZOY

KaPa

Προφανώς Θα αδυνατίσω!

Home is where your story begins!

 

Keep walking xxx