Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πίνακας γενεθλίων

          Η ενότητα “ο εαυτός μου” είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να φτιάξετε και έναν πίνακα γενεθλίων για τα παιδιά της τάξης.

 

Εμείς φτιάξαμε τον παρακάτω.

 

P9281187

        

Για να τον φτιάξετε κι εσείς θα χρειαστείτε να εκτυπώσετε και να πλαστικοποιήσετε τα στοιχεία που σας δίνω. Το χαρτόνι - βάση το φτιάχνετε σε όποια χρώματα θέλετε.

 

cupacakes4  cupcakes1  cupcakes2  cupcakes3

cupcakes5  mhnes  mhnes1  titloi genethliwn

 

Επίσης, την ημέρα των γενεθλίων ενός παιδιού μπορείτε να ετοιμάσετε με τα παιδιά διάφορα. Ζωγραφιές δεμένες σε βιβλίο, κορώνα στολισμένη με ασημόσκονες και πούλιες από τα παιδιά, κάρτες και ο,τι άλλο θέλετε. Εγώ πολλές φορές έβαζα τους καλύτερους φίλους του παιδιού που γιόρταζε να του φτιάξουν κάτι. Φέτος θα δίνω το κεκάκι-κάρτα σε δύο παιδιά να το στολίζουν με ασημόσκονες και πούλιες και μετά θα γράφουν μέσα τα παιδιά της τάξης το όνομά τους και θα το κρεμάει ο εορτάζοντας στο λαιμό του.

 

                         Image9  Image6

 

                P9291190   P9291191

 

΄

Μεταξύ μας τώρα, λατρεύω τα κεκάκια (άντε καλέ δεν φαίνεται!). Είναι αφράτα, γλυκά και χαριτωμένα τόσο που με κάνουν να ξεχνάω για όσο τρώω ένα, τα 300 ευρωπουλάκια που έκλεψαν από το μισθό μου. Γράφω την ανάρτηση και μου τρέχουν τα σάλια. (Χεχε, αει καλά. Να το κοιτάξεις κοπελιά γιατί έχεις θεματάκι…).

 

Που λέτε κόρες, (αφιερωμένο στις Κύπριες αναγνώστριες;) Κeep walking xxx