Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έμμετρα θεατρικά σκετς για καλοκαιρινή γιορτή

Ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή γιορτή ε; Ας μην πούμε τίποτα παραπάνω για το πικρό θέμα αυτό και ας προχωρήσουμε κατευθείαν στα σκετσάκια. Τέσσερα στον αριθμό, τα δύο έχουν να κάνουν με την ανακύκλωση –μια και πολλοί συνάδελφοι κάνουν σαν project- και τα άλλα δύο είναι με καλοκαιρινή θεματολογία. Μην με ρωτήσετε από ποιό “Παράθυρο” είναι ή από ποιό βιβλίο γιατί δεν έχω ιδέα. Είναι όλα ευγενικές “χορηγίες” συναδέλφων.

          
          image               image


          world                 world

Κάλη εβδομάδα σε όλους και Keep walking παιδιά μου:)

4 σχόλια:

  1. kalhspera sas pou mporw na vrw kapoio 20 lepto 8eatriko pou na sumetexoun polla paidia kai na einai gia kalokairinh giorth?? kapoio site pou 8a mporousa na apeu8un8w?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν θες για πάρα πάρα πολλά παιδιά το 'Διακοπές στην Ελλάδα που τα παιδιά κάνουν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μπορούν να συμμετέχουν γύρω στα 100-120 παιδιά....ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25-30 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ .... ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ' ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ''ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ,ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ,ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ''ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ :'ΧΑΛΥ ΓΚΑΛΙ','Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ', ΦΣΙΤ ΜΠΟΙΝΓΚ','ΧΟΡΕΥΕ ΤΟΥΙΣΤ' ΑΥΤΑ... ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL STO try_why_not@yahoo.gr

      Διαγραφή
  2. Γράψε το mail σου και αν κάποια συνάδερφος έχει αυτό που ζητάς θα στο στείλει. Φιλιά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψτο καλύτερα δεξιά στο κουτί διαλόγου γιατί εδώ δεν θα το δούνε πολλά άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή