Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πασχαλινό καλάθι: ποτιστήρι

          Φέτος τα πασχαλινά μας καλαθάκια θα είναι ποτιστήρια. Είναι πολύ εύκολη κατασκευή και τα καλαθάκια γίνονται εντυπωσιακά!
IMG_5882IMG_5884
IMG_5881
IMG_5878
Δείτε πως τα έφτιαξα.
                        σάρωση0079 (2) λουλούδι βάση

Τα πατρόν είναι χειροποίητα οπότε να με συμπαθάτε αν δεν είναι αλφαδιασμένα. Όμως η “συνταγή’ είναι δοκιμασμένη και μπορώ να εγγυηθώ την επιτυχία της;).
Άντε Keep walking και σήμερα xxx

9 σχόλια:

  1. Φανταστικά και πρωτότυπα. Μπάβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, πολύ καλή ιδέα!!!!!
    Ευχαρίστουμε που την μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Μυρτώ. Εξαιρετική ιδέα. Καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυρτώ επειδή έφτιαξα καλαθάκια θα προσπαθήσω να το κανω φαναράκι , κόβοντας χαρτί από το βασικό πατρόν της γλάστρας και κολλώντας από μέσα χαρτί διαφανές, δε θυμάμαι πως το λένε, αυτό το χαρτι που κάνουν φαναράκια.θα βάλω κι ένα επιπλέον κομμάτι χαρτονι για να το κρατάν. ελπίζω να μοιάζει με γλάστρα. και κατω θα κολλήσω ρεσό. αν τελικά το κάνουμε θα στα δείξω. ξεκινάω και αν δυσκολευτώ θα σου ζητήσω να βοηθήσεις. σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρτώ επειδή έφτιαξα καλαθάκια θα προσπαθήσω να το κανω φαναράκι , κόβοντας χαρτί από το βασικό πατρόν της γλάστρας και κολλώντας από μέσα χαρτί διαφανές, δε θυμάμαι πως το λένε, αυτό το χαρτι που κάνουν φαναράκια.θα βάλω κι ένα επιπλέον κομμάτι χαρτονι για να το κρατάν. ελπίζω να μοιάζει με γλάστρα. και κατω θα κολλήσω ρεσό. αν τελικά το κάνουμε θα στα δείξω. ξεκινάω και αν δυσκολευτώ θα σου ζητήσω να βοηθήσεις. σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή