Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα

          Φαίνεται οτι κάποιες γερμανικές εταιρίες δεν σέβονται τα χρήματα που τους δίνει ακόμα και τώρα ο Έλληνας και για κάποιο λόγο θεώρησαν καλό να τον προσβάλλουν. (Και τί υπέροχο γερμανικό χιούμορ! Μπρρρρρ)
Αναφέρομαι, φυσικά, στην άθλια διαφήμιση της Media Markt, της οποίας υπήρξα και εγώ πελάτης και δεν καταλαβαίνω γιατί μου βάζει την ταμπέλα του Τζαμπατζή. Για ποιόν Τζαμπατζή μιλάει ακριβώς; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να μου χάρισαν ούτε μισό ευρώ. ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!


Image9


Επίσης, δεν κατάλαβα το “υφάκι”. Παλεύουν σκληρά, είναι γεγονός, να πλασάρουν τον Έλληνα σαν σκουπίδι. Αλλά ματαίωςΓελαστούλης Είστε ιστορικά, πολιτισμικά και πνευματικά σχεδόν “μωράκια” ακόμα φίλοι μου για να βάζετε τον Έλληνα στο στόμα σας γιατί όπως πολύ σωστά λέει το άλλο κομμάτι της διαφήμισής σας “δεν είναι χθεσινός”.
Και ξέρετε πολύ καλά και εσείς αλλά και όλες οι άλλες “πουλάω-φθηνά-αλλά-στην-ουσία-σε-αρμέγω-γιατί-ξέρω-οτι-είσαι-large”  γερμανικές εταιρίες που κατέκλησαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια οτι κάθε άλλο παρά τζαμπατζής είναι ο Έλληνας. Ποντάρατε σε αυτό το χαρακτηριστικό του για να κερδίσετε. Δεν είναι στο χαρακτήρα μας ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε! Εμείς, δεν αγοράζουμε μισό καρπούζι για να το τρώμε μια βδομάδα. Ούτε στα μαγαζιά μας παίρνουμε μία greek salad στα τέσσερα. Γούστο μας και καπέλο μας. Και αμα λάχει, ήλιο έχω μπόλικο. Φυτεύω τη ντοματιά στη γλάστρα μου και κερνάω και τη γειτονιά. Γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
Και επειδή με θίγει σαν Ελληνίδα η σκατοδιαφήμισή σας προτείνω να την αποσύρετε και από την τηλεόραση αλλά και από το site σας. Αν πάλι, δεν σας έφτασαν τα λεφτά που κερδίσατε στην Ελλάδα ίσως να φταίνε τα διαφημιστικά σας logo. Δεν είναι αρκετά powerful. Στα χρώματα είστε σε καλό δρόμο. Έχω, όμως, μια πρόταση για σας:
Πως θα σας φαινόταν ας πούμε ΑΥΤΟ;

Image7

Εεεεεε;;; Δεν έχει έναν άλλον αέρα; Δεν σας κάνει να νιώθετε πιο έξυπνοι; Και εγώ σας το δίνω πραγματικά τζάμπα. Ούτε πνευματικά δικαιώματα ούτε τίποτα. Βλέπετε πόσο φιλόξενοι είναι βρε οι Έλληνες; Τα πάντα κάνουν για να νιώσουν καλά οι ξένοι!

Keep walking με ελληνικά προϊόντα όπου μπορείτε. xxx