Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ημερολόγιο από μανταλάκια και άλλα Χριστουγεννιάτικα

          Αυτές τις μέρες ετοιμάσαμε το φετινό μας ημερολόγιο το οποίο σαν κατασκευή μπορείτε να βρείτε παντού στο διαδίκτυο. Είναι εύκολο, δεν κοστίζει πολλά χρήματα και είναι εντυπωσιακό.

Θα χρειαστείτε ένα κουτί ξύλινα μανταλάκια, ένα κομμάτι σύρμα λεπτό (στα είδη κηπουρικής του Τζάμπο θα βρείτε) και χάντρες (με 0,50 λεπτά παίρνετε ένα σακουλάκι ξύλινες από το παραπάνω πολυκατάστημα και καλύπτονται δύο παιδιά). Εναλλακτικά, βάψτε κοφτό μακαρονάκι στα χρώματα που θέλετε και κάνετε μια χαρά τη δουλειά σας;)

Δείτε πώς έγιναν τα δικά μας,

IMG_1119 345

IMG_1123

Τα ημερολόγια θα τα κολλήσουμε στο κάτω μέρος επάνω στα μανταλάκια. Μπορείτε να κρεμάσετε από τον φιόγκο κάποια χριστουγεννιάτικη φιγούρα ή κουδουνάκι ή ρόδι, η οποία να μπορεί να αφαιρεθεί μόλις τελειώσουν τα Χριστούγεννα.

Και τώρα λοιπά χριστουγεννιάτικα καλούδια.

Kαταρχήν wallpaper (δραστηριότητα;) που έχει γραμμένες επάνω χριστουγεννιάτικες ευχές. Εγώ έβαλα τα νήπιά μου να ανακαλύψουν μία ευχή και να την γράψουν μέσα στην κάρτα τους.

Christmas-wallpaper-christmas-9330829-1600-1200

IMG_1124

Μπορείτε να κατεβάσετε επίσης ένα screensaver που αρέσει πολύ στα παιδιά μια και δείχνει τα ξωτικά στο εργαστήρι του Άϊ Βασίλη να ετοιμάζουν τα δώρα των παιδιών. Έχει υπέροχη υπόκρουση κλασσικής μουσικής (κλικ στο κερί).

Christmas_Candle_6

Τέλος, αυτό δεν πρέπει να το στερήσετε από τα παιδιά!! Έχει ποοοοολυυυυυυυ πλάκα. Είμαι σίγουρη πως θα το κάνετε και εσείς στο σπίτι με τους δικούς σας. (Σημείωση: Οι μαμάδες μου αν διαβάσουν την ανάρτηση να μην τολμήσουν να το κάνουν στο σπίτι πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας γιατί θα μου “κάψουν” τη δραστηριότητα;) Οπότε ELF YOURSELF!!

Keep walking