Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εν περιλήψει…

         Ξαφνικά δεν προλαβαίνω ούτε το όνομά μου να θυμηθώ. Αυτό συνοψίζει όλα εκείνα που έγιναν το προηγούμενο διάστημα απουσίας και που ορισμένα από αυτά βρίσκονται ακόμα σε ισχύ. Και, λοιπόν οι πρόβες της καλοκαιρινής γιορτής ολοκληρώθηκαν, τα σκηνικά και τα φουτουριστικά αξεσουάρ ετοιμάστηκαν (βλ., καρπουζοκαπέλο),

IMG_3197

οπότε και περιμένουμε την άλλη εβδομάδα να φτάσει στο τέλος της με δόξες και τιμές και η φετινή σχολική χρονιά;). Το θέμα του θεατρικού μας; “Χάθηκε το καλοκαίρι” (ευχαριστούμε Ελενάκι). Πιστέψτε με ουδεμία σκοπιμότης υπήρξε δια την επιλογήν;).

Ωστόσο, να, μερικές από τις δραστηριότητες που κάναμε το τρέχον διάστημα (εκτός από τις πρόβες).

Μιλήσαμε για τα ηλιοτρόπια με αφορμή το τρυφερό παραμύθι  του Τριβιζά

και φτιάξαμε μερικά για να στολίσουμε την τάξη μας μια και φορέσαμε σιγά σιγά τα καλοκαιρινά μας. Τα κα-λο-και-ρι-νΑΑΑ μας λέω!

IMG_3191

Κάναμε μια επαναληψούλα στην ΑΒήτα αντιστοιχίζοντας τα κεφαλαία με τα πεζά γράμματα.

IMG_3173

Τα γράμματα είναι στην ουσία ξύλινα κομματάκια scrabble τα οποία αγόρασα πριν δύο χρόνια αρκετά φτηνά στο ebay με το αγγλικό ΑΒητο επάνω και έκανα με ντεκουπάζ τα ελληνικά γράμματα. Έχω φτιάξει τρία σετ της ελληνικής ΑΒήτας κεφαλαία,  πεζά και τόνους και θα φτιάξω και άλλα γιατί βοηθάνε σε αρκετές δραστηριότητες. Στην ελληνική αγορά δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Εαν υπάρχει, σε τιμή τέτοια που να μην προκαλεί γέλια παρακαλώ ενημερώστε με.

ΑΒ

Πριν κλείσω, θα σας γράψω για κάτι παλιό αλλά και για κάτι νέο.

Αξιόλογη, φρέσκια και δημιουργική είναι η δουλειά του Παύλου στο Έκτη…και Απίθανοι! Το λες και sequel το μπλογκ του μια και παλιότερα είχε το Πέμπτη και καλύτεροι 1 ; 2; Θα σας γελάσω. Έχω χάσει και το μέτρημα με τόσα μπλογκ που έχει φτιάξει το άτομο. Ωραία, εντάξει, είναι για παιδιά της έκτης αλλά πρώτον μου αρέσει ο τρόπος της δουλειάς του, δεύτερον κάποιοι από εσάς σίγουρα έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία(εμένα μην με κοιτάτε είμαι ακόμα μικρή:) και τρίτον είναι από την Κέρκυρα:).

New kid on the blog-osfaira, είναι από την άλλη το Χριστινάκι και μας υπόσχεται Teaching therapy. Θα ζήσω γιατρέ μου; Καλή αρχή κοπελιά!

Παιδιά μου αυτά τα λίγα προλαβαίνω, μέχρι νεοτέρας…Keep walking xxx