Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στείλε ένα μήνυμα στους εξωγήινους.

Ακόμα διαβάσαμε το βιβλίο  από τη σειρά “Ζουζουνοβιβλία” που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Είναι πολύ καλό βιβλίο γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δραστηριότητες για τα χρώματα, τις σύνθετες λέξεις, τη διαδοχή των γεγονότων.

                                                      image_thumb

Με αφορμή τις επισκέψεις του ήρωα στους διάφορους πλανήτες αποφασίσαμε να στείλει το κάθε παιδί τον δικό του πύραυλο στο διάστημα ο οποίος θα περιέχει ένα μύνημα και ένα αντικείμενο από τη Γή για όποιον εξωγήινο το βρει. Κάτι σαν το μπουκάλι με το μύνημα που πετάμε στη θάλασσα. To κάθε παιδί έγραψε και ζωγράφισε το αντικείμενο που ήθελε. Κάποιο από τα αγόρια μου έγραψε “ έλα στο σπίτι μου”:).

     P4040505_thumb[1] P4040509_thumb[1] P4040515_thumb[1]
P4040511_thumb[2]P4040516


Τα πλαστικά κουτάκια τα βρίσκετε σε καταστήματα με είδη συσκευασίας (το ζήτησα “το κυπελάκι που βάζουν στα Goodies την σως”:) και η τιμή ήταν 50τμχ.= 1ευρώ.

Ακόμη μάθαμε και το τραγούδια:
- θα γίνω αστροναύτης – Γιώργος Σακελλαρίδης/ “Τραγούδια για παιδιά”
- Η Γή μας – Μάνος Λοϊζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου/ “Κάτω από ένα κουνουπίδι”

                                    H Gh mas           σάρωση0056

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τις μουσικές στο διαδίκτυο για να ακούσετε το ρυθμό, είναι ,όμως, πολύ ωραία και τα δύο και κυρίως “η Γή μας”.

Αυτά και για σήμερα πολλά φιλιά και Keep walking xxx

3 σχόλια:

  1. Μπράβο καλή μου Μυρτώ .Τα κάνεις όλα με πολύ αγάπη!!!
    Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή δουλειά και πρωτότυπη.Κάναμε τα επαγγέλματα και αυτό που τους κίνησε το ενδιαφέρον είναι εκείνο του αστροναύτη,δεν ήξερα πως ν΄αρχίσω και σήμερα μου έδωσες αρκετές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή