Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κατασκευή: πασχαλινό καλαθάκι

            Στο βίντεο παρακάτω σας δείχνω τα πασχαλινά καλαθάκια που θα φτιάξουμε φέτος. Ελπίζω να σας αρέσουν.

                             P4020493


πασχαλινό καλαθάκι



Keep walking :)

13 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η δουλειά σου και με χαρούμενα χρωματάκια!!! .Θα την λατρέψουν τα μικρά.Συμβουλή:Στη θέση σας θα έβαζα μια κάποια βάση ,γιατί η καμπυλότητα του κάτω μέρους ίσως είναι επικίνδυνη για τα ..ωά χαχα!!!Φιλιά πολλά.. απο την pitsina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Pitsina. Έχεις δίκιο για τη βάση αλλά αν παρατηρήσεις στο ροζ καλαθάκι οι λωρίδες είναι ελάχιστα πιο μακριές και τσακισμένες ελαφρά στη βάση τους, οπότε και δεν μετακινείται καθόλου. Ειδικά αν βάλεις βάρος μέσα. Πάντως εαν κάποιος θέλει περισσότερη σταθερότητα καλό είναι να βάλει και βάση. Φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ούτως ή άλλως κουκλίστικα Μυρτούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς ήδη κλέψαμε την ιδέα σου και παραγγείλαμε και τα υλικά!!Ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες κατασκευές που μας δείχνεις!!!Συνέχισε την καταπληκτική δουλειά σου στο όμορφο blogάκι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρτώ, είναι τέλεια!!!! Αυτά θα κάνω φέτος, σ'ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poli omorfa kalathakia!!euxaristoume poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα καλαθάκια σου είναι υπέροχα...Τόσο όμορφα και τόσο οικονομικά, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Σε ευχαριστούμε πολύ Μυρτώ.
    Καραθανάση Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣ....ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΕΠΙ ΠΟΣΟ ???? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια τα καλαθάκια σου και ακόμη πιο τέλειο το blog σου! Ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας όλες αυτές τις ιδέες! Keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αργυρώ μου γειά. Αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά πρέπει να είναι κάτι λιγότερο από το μήκος ενός κάνσον χαρτονιού. Πάντως αυτό εξαρτάται από πόσο φαρδύ ή στενό θες να το φτιάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλη/ε ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τέλεια κατασκευη απο τις πιο ωραιες που εχω δει μπραβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή