Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Καλωσορίσματα και παιχνίδι γνωριμίας

      Σήμερα ήρθαν. Τα περισσότερα για πρώτη φορά. Μια σταλίτσα ανθρωπάκια με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια τους.

Η πινακίδα του καλωσορίσματος χρωματιστή και χαρούμενη,

IMG_0282

1 2 3 4 5 6

ενώ το παιχνίδι γνωριμίας μας έφερε πιο κοντά;)

Μισές καρδιές στο πάτωμα. Τα παιδιά χορεύουν ανάμεσά τους ενώ παίζει μουσική. όταν σταματήσει ο καθένας παίρνει από μισό κομμάτι καρδιάς και ψάχνει να βρει το άλλο του μισό. Στη συνέχεια ρωτάω το κάθε ζευγάρι, “πώς λένε το φίλο σου;” Εάν δεν τον ξέρει τον προτρέπω να ρωτήσει το όνομά του. Το ίδιο κάνω και με τον έτερο του ζευγαριού.

P9130647 P9130653

Τελειώσαμε τη μέρα μας με δωράκια, μια και ήταν όλα τους άψογα. Μια δαχτυλομπογιά για να αφήσουν το αποτύπωμά τους για φέτος και μια πλαστελίνη για πλάσουν πράγματα και εικόνες που θα γεννηθούν μέσα από το ταξίδι αυτό.

IMG_0284

Σας φιλώ, Keep walking xxx

8 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή σχολική χρονιά Μυρτώ.Το δεντρακι αυτο περιπου, τοχω κανει πριν 2 χρονια για τις ημερες και αρεσε και αυτο πολύ.Κι εγω αν ήμουν παιδακι θα ήθελα να μπω στην όμορφη τάξη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά γλυκιά δασκάλα!
    Δεν σε γνωρίζω αλλά σίγουρα είσαι από τις δασκάλες που θα ήθελα να έχει η κόρη μου, η οποία 3χρ. τώρα ξεκινάει παιδικό σταθμό.
    Καλή χρονιά με πολλές δημιουργίες σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω κορίτσια μου. Evita καλή αρχή στη μικρή σου και να ξέρεις οτι όσο θα τη σημαδέψει η δική σου στάση ζωής δεν θα τη σημαδέψει κανενός άλλου η διδασκαλία. Φιλιά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i liiiiiiiiiikeeee!!!Την άλλη εβδομάδα ε΄χω την παρουσίαση εαυτού και θα κάνω και το άλπμπουμ που μας πρότεινες πέρυσι. Αυτές τις καρδιές , μεσα στην καρδιά μου τις έβαλα. Θα τις προσθέσω στα παιχνίδια μου!!! likeeeeeeeeeeeee!!!!Βάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A beautiful start Myrtw. I live the welcome!
    I send my love from Melbourne
    Stella

    ΑπάντησηΔιαγραφή